Докторът на Брайън Адамс му препоръчва 27 пъти месечно, но кой прави толкова много С напредване

...
Докторът на Брайън Адамс му препоръчва 27 пъти месечно, но кой прави толкова много С напредване
Коментари Харесай

Колко секс трябва за здрава простата

Докторът на Брайън Адамс му препоръчва 27 пъти месечно, но кой прави толкова доста
С придвижване на възрастта лудориите в леглото отстъпват място на рутината, на ежедневните грижи и на професионалния стрес. И колкото повече човек изоставя постоянния секс, толкоз повече стартира да се тормози и по този въпрос. На първо място, прочувствено, тъй като неизбежно пораждат въпросите дали още се обичате с половинката, откакто не изгаряте към този момент от толкоз огромно предпочитание за интимно свързване. След това идват паниките по какъв начин това се отразява на тялото ви, защото съществуват към този момент много проучвания за изгодата от секс за здравето.

Оказва се, че даже секси звезди като Брайън Адамс са попаднали в плен на тази тематика. В изявление за “Гардиан ” 63-годишният музикант разкри, че неговият доктор го поучава да продължи да бъде деен в леглото, тъй като мъжете се нуждаят от 27 пъти секс месечно, с цел да имат здрава простата. Но кой в действителност получава толкоз, разсъждава канадецът, написал едни от най-нежните рок балади. Питан какво избира - секс, пари или популярност, пък дава отговор: “Една чаша чай е задоволително ”.

Преди да се отдаде на мирен фамилен живот през 2009 година с някогашната си асистентка Алиша Грималди, музикантът е свързван с редица хубавици, измежду които топмодела Ел Макферсън и италианската актриса Катерина Мурино. Адамс става татко за първи път на 51-годишна възраст. Първата му щерка се ражда през 2011 година, а две години по-късно и втората. Така че той доста добре познава натоварването, през което минават родителите с дребни деца, а още повече тези от тях, които са в преклонна възраст. Музикантът обаче твърди, че има забележителна сила да продължи интензивно да изнася концерти и да се грижи за фамилията си, тъй като още на 28-годишна възраст

престава да яде месо, а през последните години спира и всички продукти от скотски генезис

Той си спомня по какъв начин един път бразилски публицист го попитал дали знае за какъв брой целувки по света са “виновни ” неговите сантиментални песни.

“Никога не бях мислил за това преди. Журналистът беше пресметнал, че евентуално са милиард, и това доста ми хареса. Представете си, че сте виновни за милиард целувки – в действителност е добре за мен, тъй като без обич ние сме нищо ”, изяснява Брайън Адамс.

По отношение на многото секс той е на друго мнение без значение от препоръките на своя лекар. А се оказва, че и множеството хора мислят като музиканта. Проучвания на Института за проучване на секса, пола и репродуктивността “Кинси ” в Съединени американски щати са открили, че честотата на половите контакти е приблизително сред един-два пъти седмично, много по-малко от предписаните 27 пъти месечно от лекаря на Брайън Адамс. При това учените предизвестяват, че е допустимо действително да са дори по-малко, защото хората са склонни да преувеличават по отношение на половия си живот. В техните анкети да вземем за пример младежите сред 18 и 29 година са показали, че вършат секс приблизително 112 пъти годишно, или към два пъти седмично. Следващата възрастова група до 39 година се отдава на любовни занимания 86 пъти годишно, а над нея единствено 28% се радват на секс, и то най-вече 3-4 пъти месечно.

Данните на “Кинси ” се удостоверяват и от други изследвания по света, което демонстрира, че намаляването на риска от рак на простатата посредством постоянен секс мъчно може да се случи. А и съществува разминаване сред другите проучвателен екипи за нужния брой полови контакти, които биха подобрили здравословното положение на мъжете. Правени са няколко изследвания по въпроса след 2004 година

Последното е на Харвардския университет и в действителност внася малко утешение. То е открило, че

не е задължително да се практикува толкова доста секс,

дори изобщо може да не се прави. Необходимо е просто мъжете да еякулират най-малко 21 пъти месечно, с цел да понижат риска от рак на простатата. Те могат да провокират изхвърляне на семенна течност от пениса си и посредством мастурбация, гледане на филми или онлайн наличие за възрастни. Учените са проследявали честотата на еякулация на 31 925 мъже в продължение на години, с цел да стигнат до нужния брой от 21 пъти месечно. Те са попълвали постоянно анкети с въпроси за половото си държание и метод на живот. След като са премахнали въздействието на външни фактори като телесна маса, физическа интензивност, консумация на храна и алкохол, житейски стресови фактори като бракоразвод, те открили, че господата, които еякулират съвсем всеки ден, са с

една трета по-малко склонни да развият рак,

в сравнение с тези, които го вършат от четири до седем пъти месечно. Открили са също, че намаляването на риска от рак на простатата не е единствената изгода от честото изхвърляне на семенна течност. То оказва помощ и за намаляване на напрежението и възприятието на тревога, ускорява имунния отговор на организма и усъвършенства съня. Когато еякулирате, тялото ви освобождава хормони като пролактин и окситоцин, които ви вършат сънливи и подготвени за заслужена отмора, изясняват откривателите от Харвард.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР